Brabants Straatorkest de Pannelappen

Al doet de naam anders vermoeden, de Pannelappen zijn geen carnavalsclub. In januari 1991 ontstond er in muziekcafé de Pan (Berlicum) een initiatief om gezellig samen muziek te maken. Muzikanten van een big band, een dweilorkestje, een workshop en uit muzieksessies vormden een nieuwe groep: de Pannelappen.


Toen de Pan haar deuren sloot werd een nieuwe repetitieruimte gevonden in Sportcafé de Run. Hilda en Geert van de Veerdonk zorgden er elke vrijdagavond (m.u.v. de vakantiemaanden) voor dat het de muzikanten aan niets ontbrak.

Sinds 2021 vinden de repetities elke vrijdagavond (m.u.v. de zomervakantie) plaats in Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum.

De leden komen vanuit verschillende plaatsen graag naar Berlicum om het weekend muzikaal in te luiden. Geffen, Best en Beek & Donk zijn maar enkele voorbeelden - de toevoeging - Brabants - staat er niet voor niets.

De Pannelappen maken muziek uit liefde voor muziek en hebben een breed repertoire voor alle gelegenheden. Wij houden niet van een wedstrijdelement, volgens onze visie maak je muziek met elkaar en voor elkaar, niet tegen elkaar.laatst gewijzigd op: 25-09-2023naar boven